Fra 0 - 700.000 NejTak+’ er
I Danmark uddeles der hvert år mere end 2,4 mia. husstandsomdelte reklamer, men i de seneste år har flere og flere valgt at sige nej tak til reklamer. For at stoppe udviklingen valgte FK Distribution at lancere alternativet NejTak+. Med den ordning kunne forbrugerne selv vælge deres reklamer og afmelde dem, de alligevel ikke læser. Herunder er eksempler på kampagner der er kørt.

Finn bliver NejTak+’er
TVC
Fraklip på Sociale medier for at drive trafik til websitet
Fraklip til SoMe
Brian bliver NejTak+’er
TVC
Husstandsomdelt indstik.
Lad postkassen holde ferie når du holder ferie
Opgave. I 2014 introducerede NejTak+ en ny service: Ferieafmelding. Den indebærer kort og godt, at kunderne kan afmelde sine reklamer, når de skal på ferie. En praktisk service som vi valgte at bruge til at rekruttere nye kunder.

Indsigt. Når vi tømmer postkassen for reklamer, er de fleste af os ekstra opmærksomme på rudekuverter, breve og postkort. Og netop det sidste format var oplagt til vores budskab.

Løsning. Vi udformede en DM som et klassisk postkort fra Maldiverne – dog med det lille twist, at vores gule signatur-postkasse stod plantet blandt kokospalmerne. Supporteret af et simpelt web-spot, taktisk placerede bannere og annoncering, fik vi målgruppens opmærksomhed og skabt interesse for produktet.

Resultat. Vores feriekampagne rekrutterede ca. 17.000 nye kunder til NejTak+

Annonce
15 sek. spot til brug på Sociale medier
Eksempler på kommunikation
kreativt team: Sarah Carlson, Laila Lundgaard, Marcus Loebb, Ole Rydal
Back to Top